ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
خوراکی هایی که نباید با هم بخورید.
.
شش خطا بعد از انجام تمرینات ورزشی
.
انسولین:
**محل ترشح : سلول های بتا جزایر لانگرهانس
**اثرات کبدی انسولین:
افزایش گلیکوژنز ،، تحریک لیپوژنر ،،مهار گلوکون ئوژنز ،،تحریک گلیکولیز،،افزایش برداشت گلوکز
**اثر انسولین بر بافت چربی :
افزایش سنتز چربی ،، مهار لیپاز حساس به هورمون ،، کاهش کتوژنز ،، مهار لیپولیز
**اثر انسولین بر عضله اسکلتی :
افزایش گلیکوژنز،، افزایش ذخیره چربی ،، افزایش گلیکولیز،، افزایش برداشت اسید های آمینه
اسید فولیک در چه مواد غذایی یافت میشود؟
اسید فولیک ماده اصلی تشکیل دهنده گلبول های خون می باشد.
تنظیم متابولیسم چربی در جریان ورزش
.
زمانی که ذخایر کربوهیدرات پایین است ، بدن برای تولید انرژی به اکسیداسیون چربی روی می آورد.
این فرآیند به وسیله هورمون های کورتیزول ، اپی نفرین ، نوراپی نفرین و هورمون زشد تسهیل می شود.
جریان لیپولیز به وسیله کورتیزول تسریع می شود و اسید های چرب آزاد وارد خون می شوند.
این اسید های چرب آزاد توسط سلول هاا برداشت شده و به عنوان منبع انرژی مورد استفاده قرار میگیرند.
** در ورزش های دراز مدت ، سطح کورتیزول پلاسما ابتدا به اوج رسیده و سپس به سطوح طبیعی کاتکولامین ها و هورمون رشد نقش کورتیزول را به عهده میگیرند.
در شرایطی که سطح هورمون تستسترون سرم نسبت به کورتیزول پایین تر باشد.نشان دهنده وضعیت کاتابولیکی در بدن می باشد.
.