لاغری و تناسب اندام

بهترین و قویترین وبلاگ لاغری و تناسب اندام

لاغری و تناسب اندام

بهترین و قویترین وبلاگ لاغری و تناسب اندام

فواید تخم مرغ

یک تخم مرغ به 50 گرم حاوی 39 گرم آب ، 6.5 گرم چربی 0.5 گرم کربوهیدرات و نیز ویتامین ها و مواد معدنی است.

زرده و سفیده ، تخم مرغ را تشکیل می دهد و به طور مشخصی دارای  ارزش غذایی هستند.

ایتفاده از تخم مرغ به عنوان صبحانه برای تقویت مغز و بالا بردن سطح هوشیاری نقش اساسی دارد.

تخم مرها سرشار از پروتئین هستند و هضم پروتئین ها در بدن  وقت بسیاری را می گیرد و به این خاطر است که مدتی بیشتر احساس سیری می کنیم  و در طی روز کمتر به خوردن تنقلات ناسالم روی می آوریم.

این امر باعث می شود تا نه تنها دچار اضافه وزن نشده ، بلکه میزان قند خونتان را در سطح متعادل نگه داشته و سطح هوشیاری تان را افزایش دهید.

سفیده تخم مرغ دارای فرم خالص تری از پروتئین است. پروتئین  تخم مرغ به خاطر کیفیت بالایی که دارد بهتر و راحت تر جذب بدن می شود.

پروتئین تخم مرغ به عنوان مرجعی برای مقایسه پروتئین های سایر مواد خوراکی با آن مورد استفاده قرار می گیرد.

معمولا کیفیت پروتئین از 2 طریق  اندازه گیری می شود:

1- قابلیت هضم پروتئین تصحیح شده بر اساس اسد آمینه

2- ارزش بیولوژیکی.


روش ارزش بیولوژیکی  ، مقدار پروتئین ایفا شده در بدن را نسبت به پروتئین جذب شده اندازه گیری می کند.

امتیاز پروتئین تخم مرغ بر اساس بیولوژیکی  100 است به این معنی که تمام پروتئین خورده شده در بدن ابقا شده و مورد استفاده قرار میگیرد.

به عبارت دیگر پروتئین تخم مرغ حاوی تمامی اسید آمینه های ضروری و مورد نیاز بدن است.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.