ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
دستور پخت ۵ سوپ رژیمی
سوپ قارچ:
قارچ، 300 گرم-رشته فرنگی، 25 گرم-آبلیمو، نصفاستکان-پیاز، 1 عدد پخته شده-نخود فرنگی، 100 گرم-هویج، 100 گرم پخته شده و رنده شده-آب مرغ بدون چربی، نصف لیوان یا عصاره مرغ 1 بسته- نمک و فلفل، به میزان لازم-جعفری خرد شده، 4 قاشق غذاخوری-رب، 1 قاشق غذا خوری-سیب زمینی، 1 عدد کوچک
طرز تهیه:
در یک قابلمه آب مرغ را با پیاز و سیب زمینی و هویج پخته شده می ریزیم. سپس قارچ را خرد کرده همراه مرغ پخته شده به آن اضافه می کنیم تا دو جوش بزند سپس نخود فرنگی پخته و رشته فرنگی را به آن می افزاییم. در پایان رب گوجه فرنگی را اضافه کرده میگذاریم 3 تا 4 جوش بزند. هنگام سرو جعفری وآبلیمو را به آن اضافه می کنیم.
سوپ_سبزی:
هویج4 تا 5 عدد- آرد 2/1 قاشق غذاخوری- پیاز 1 عدد کوچک- سیب زمینی 1 عدد کوچک- پیازچه 4 تا 5 عدد- نخود فرنگی 100 گرم- آب گوشت بدون چربی 4 لیوان یا عصاره گوشت 1 بسته- نمک وفلفل به میزان لازم- کره 1 قاشق مربا خوری
طرز تهیه:
هویج و پیازچه وپیازو سیب زمینی خرد شده را همراه نخود فرنگی با 2 لیوان آب گوشت می پزیم سپس نمک و فلفل را به آن اضافه میکنیم. آرد را در کره تفت داده و بقیه آب گوشت را به آن اضافه کرده و به هویج و پیاز و... اضافه کرده سپس آبلیمو را در سوپ ریخته و جعفری خرد شده را روی آن میریزیم.
سوپ_کلم:
سیب زمینی 1 عدد کلم خرد شده 5/1 لیوان پیاز 2 عدد- جعفری قاشق سوپخوری-آب مرغ 3 لیوان یا عصاره مرغ 1 بسته- نمک و فلفل به میزان لازم- روغن 1 قاشق مرباخوری.
طرز تهیه:
پیاز خرد شده و کلم را در روغن تفت میدهیم سپس نمک و فلفل را به آن اضافه نموده و همراه آب مرغ و سیب زمینی آن را میپزیم. در پایان جعفری را به آن اضافه کرده تا 2 جوش بزند.
سوپ_جو:
جوپرک 2 قاشق سوپخوری- آب مرغ 4 لیوان- پیاز 2 عدد- کره 1 قاشق مرباخوری- شیر نصف لیوان- آبلیمو 2 قاشق غذای خوری- نمک و فلفل به میزان لازم- جعفری خرد شده 2 قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
جو، نمک، فلفل و پیاز رنده شده را با آب مرغ میپزیم تا دارای لعاب شود. سپس شیر را به آن اضافه کرده دو جوش که زد حرارت را خاموش می کنیم. آبلیمو را به آن اضافه کرده و جعفری را هنگام سرو روی آن میریزیم.
سوپ_کرفس:
کرفس 2 پیمانه- شیر نصف لیوان- آب مرغ 5 پیمانه- هویج خرد شده 2 عدد متوسط- آرد 1 قاشق غذاخوری- نمک و فلفل و ادویه به میزان لازم- کره 1 قاشق مرباخوری- آبلیمو یا آب نارنج به میزان لازم.
طرز تهیه:
کرفس را همراه با برگهایش ریز خرد کرده با هویج خرد شده در آب مرغ میریزیم تا پخته و نرم شود. آرد را در1-2 قاشق مرباخوری کره تفت می دهیم به مواد سوپ میافزاییم. هنگامی که سوپ غلیظ شد آبلیمو یا آب نارنج را به آن اضافه می کنیم و حرارت را خاموش میکنیم.