ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | 3 | 4 | |||
5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |
12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 |
19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 |
26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |
برخی از مطالعات نشان داده اند که پروتئین_وی در مقایسه با سایر منابع پروتئینی اثر بیشتری در عضله_سازی پس از تمرین دارد. زیرا :
اسیدهای_آمینه_شاخه_دار (BCAA ) بیشتری نسبت به #سویا دارد.
همچنین پروتئین وی به دلیل هضم سریعتر در مقایسه با #کازئین سطح لوسین خون را بیشتر افزایش می دهد.